x

Your Schape: fitness evolved 2012 | Xbox 360 Game | B-Grade

Titel: Your Schape: fitness evolved 2012

Voor: Xbox 360

Conditie: B-Grade

€ 7,99

Omschrijving

Titel: Your Schape: fitness evolved 2012
Voor: Xbox 360
Conditie: B-Grade

Omschrijving:
Your Shape - Fitness Evolved 2012 is de volwaardige opvolger van Your Shape - Fitness Evolved, de absolute nummer 1 fitnessgame voor Kinect van 2011. Als een van de meest uitgebreide fitnessproducten op de markt biedt de game meer dan 90 uur aan nieuwe en verbeterde content. Met een compleet aanbod, van martial arts tot dansoefeningen en bootcamp, geeft Your Shape jou een ongekende diversiteit aan persoonlijke work-outs en oefeningen voor elk niveau. Dankzij de nog preciezere bewegingsdetectie en nauwkeurige feedback van je coach, wordt dit de ultieme calorieënkiller van het najaar.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Heerlen.

Used Products Heerlen
Honigmannstraat 37 A
6411LJ Heerlen

Telefoon: 045-8517177
WhatsApp: +31458517177

Verzendkosten

Pakketten: € 8,40 (Aangetekend + Verzekerd)
Brievenbuspost: € 3.95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop