x

Xenoblade Chronicles 2 | Nintendo Switch Game | B-Grade

Titel: Xenoblade Chronicles 2

Voor: Nintendo Switch

Conditie: B-Grade

€ 42,99

Omschrijving

Xenoblade Chronicles 2 is het vervolg op de originele, hooggeprezen RPG die in 2011 voor de Wii verscheen. Dit vervolg biedt toegang tot nieuwe personages en werelden, met een uitgebreid vechtsysteem dat voor fans van de eerste game nog steeds vertrouwd zal aanvoelen. In Xenoblade Chronicles 2 krijg je te maken met Blades, kunstmatige levensvormen die een band aangaan met Drivers zodat deze tijdens gevechten hun wapens en krachten kunnen gebruiken. Ervaar het verhaal van Rex en zijn nieuwe vriendin Pyra, een Blade die Rex toegang geeft tot een immense kracht. Samen gaan Rex en Pyra op zoek naar Elysium, het ultieme paradijs voor de gehele mensheid.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Heerlen.

Used Products Heerlen
Honigmannstraat 37 A
6411LJ Heerlen

Telefoon: 045-8517177
WhatsApp: +31458517177

Verzendkosten

Pakketten: € 8,40 (Aangetekend + Verzekerd)
Brievenbuspost: € 3.95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop