x

Trackmania Turbo | Xbox One Game | B-Grade

Titel: Trackmania Turbo

Voor: Xbox One

Conditie: B-Grade

€ 5,99

Omschrijving

TrackMania Turbo is easy to learn, hard to master en omvat een arcade race-universum met time attack gameplay waarin spelers hun eigen grenzen opzoeken. De game draait om een meeslepende race-ervaring met als doel het racen van de perfecte en snelste ronde.

Met de Trackbuilder kunnen spelers een oneindig aantal tracks bouwen, om hun vaardigheden te trainen en op de proef te stellen. TrackMania Turbo bevat ook 200 duizelingwekkende tracks in vier prachtige omgevingen met elk hun eigen rijstijl: Rollercoaster Lagoon, International Stadium, Canyon Grand Drift en Valley Down Dirty.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Heerlen.

Used Products Heerlen
Honigmannstraat 37 A
6411LJ Heerlen

Telefoon: 045-8517177
WhatsApp: +31458517177

Verzendkosten

Pakketten: € 8,40 (Aangetekend + Verzekerd)
Brievenbuspost: € 3.95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop