x

Space Chimps | Nintendo Wii Game | B-Grade

Titel: Space Chimps

Voor: Nintendo Wii

Conditie: B-Grade

€ 1,99

Omschrijving

Titel: Space Chimps
Voor: Nintendo Wii
Conditie: B-Grade

Omschrijving:
Space Chimps is het buitengewone verhaal van de hoogintelligente chimpansees Ham en Luna. Ham is de bijdehandse aap die altijd open staat voor een goede grap. Zijn scherpe opmerkingen komen vaak ongepast. Tijdens zijn eerste belangrijke missie heeft hij zijn lesje geleerd. Hij weet nu wanneer hij moet grappen en wanneer hij serieus moet zijn. Luna is het strebertje van de groep. Altijd de beste van de klas op ruimtekamp. Hams grappen vallen in het begin in slechte smaak bij Luna maar snel draait de wind en ziet ze in waarom ze beide zo verschillen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Heerlen.

Used Products Heerlen
Honigmannstraat 37 A
6411LJ Heerlen

Telefoon: 045-8517177
WhatsApp: +31458517177

Verzendkosten

Pakketten: € 8,40 (Aangetekend + Verzekerd)
Brievenbuspost: € 3.95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop