x

Singstar Legends | Game | B-Grade

Titel: Singstar Legends

Voor:

Conditie: B-Grade

€ 7,99

Omschrijving

Titel: Singstar Legends
Voor:
Conditie: B-Grade

Omschrijving:
SingStar Legends is het zevende SingStar-deel voor je PlayStation 2 om op een zaterdagavond eens flink aan je buren te laten weten wie er het hardst kan blèren. In dit pakket krijg je de crème de la crème van de afgelopen vijftig jaar popmuziek. Of we het nu hebben over de oude rockers van de Rolling Stones of de overleden country-held Johnny Cash; SingStar Legends heeft het. Bovendien bevat het dertig nieuwe liedjes, die allemaal in het onderstaande lijstje te vinden zijn:

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Heerlen.

Used Products Heerlen
Honigmannstraat 37 A
6411LJ Heerlen

Telefoon: 045-8517177
WhatsApp: +31458517177

Verzendkosten

Pakketten: € 8,40 (Aangetekend + Verzekerd)
Brievenbuspost: € 3.95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop