x

Pokemon - Lets Go, Eevee! | Nintendo Switch Game | B-Grade

Titel: Pokemon - Lets Go, Eevee!

Voor: Nintendo Switch

Conditie: B-Grade

€ 37,99

Omschrijving

Titel: Pokemon - Lets Go, Eevee!
Voor: Nintendo Switch
Conditie: B-Grade

Omschrijving:
Pokemon - Let’s Go, Eevee! stuurt Pokemon fans op een nieuw avontuur in een vertrouwde omgeving. De nieuwe game heeft veel spelfuncties waarover je in het populaire Pokemon GO ook beschikt. Hiermee is de game perfect voor spelers die hun eerste stappen in de wereld van de Pokemon-games zetten. Begin een epische tocht in de iconische Kanto-regio met de schattige Eevee als partner. In de game maak je gebruik van de unieke mogelijkheden van Nintendo Switch. Zo kun je door met de Joy-Con-controller te zwaaien Poke Balls gooien om Pokemon te vangen en is er de optie voor familie en vrienden om dankzij de nieuwe twee-speler-modus samen te vechten en op verkenning te gaan.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Heerlen.

Used Products Heerlen
Honigmannstraat 37 A
6411LJ Heerlen

Telefoon: 045-8517177
WhatsApp: +31458517177

Verzendkosten

Pakketten: € 8,40 (Aangetekend + Verzekerd)
Brievenbuspost: € 3.95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop