x

Metroid Prime | Nintendo GameCube Game | B-Grade

Titel: Metroid Prime

Voor: Nintendo GameCube

Conditie: B-Grade

€ 42,99

Omschrijving

Titel: Metroid Prime
Voor: Nintendo GameCube
Conditie: B-Grade

Omschrijving:
De Space Pirates voeren hun oude trucks nog steeds uit, maar de Metroid-jager Samus Aran kijkt nu anders tegen het leven aan. Voor het eerst zie je alles door de ogen van Samus, terwijl ze aan een geheel nieuw avontuur begint - een vervolg op een spannend verhaal dat nu al drie generaties van Nintendo systemen overspant.

Als je het verhaal nog niet kent, volgt hier een samenvatting. Samus stopte voor het eerst de slechte Space Pirates en Mother Brain bij hun poging een leger van Metroids tegen de planeet Zebes in te zetten, in Metroid voor de NES.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Heerlen.

Used Products Heerlen
Honigmannstraat 37 A
6411LJ Heerlen

Telefoon: 045-8517177
WhatsApp: +31458517177

Verzendkosten

Pakketten: € 8,40 (Aangetekend + Verzekerd)
Brievenbuspost: € 3.95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop