x

High School Musical 3 - Senior Year - Dance | Nintendo Wii Game | B-Grade

Titel: High School Musical 3 - Senior Year - Dance

Voor: Nintendo Wii

Conditie: B-Grade

€ 5,99

Aantal:

Omschrijving

Sing It - High School Musical 3 - Senior Year is de gloednieuwe dansgame van Disney waarmee je de beste momenten uit de drie High School Musical films kan herbeleven. Laat zien dat je kan dansen en wie weet ben jij wel beter dan de cast van de razendpopulaire 'High School Musical'-filmreeks. Maak je klaar om te dansen op 29 nummers uit de verschillende films. Speel als Troy, Gabriella, Sharpay, Ryan, Taylor, Chad of als een door jezelf ontworpen wildcat! Neem het op tegen je vriend(inn)en in danswedstrijden of speel samen als een duo.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Heerlen.

Used Products Heerlen
Honigmannstraat 37 A
6411LJ Heerlen

Telefoon: 045-8517177
WhatsApp: +31458517177

Verzendkosten

Pakketten: € 8,40 (Aangetekend + Verzekerd)
Brievenbuspost: € 3.95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop