x

FIFA 19 | PlayStation 4 Game | B-Grade

Titel: FIFA 19

Voor: PlayStation 4

Conditie: B-Grade

€ 3,99

Omschrijving

Speel FIFA 19 en kies jouw favoriete club met toernooi-ervaringen uit de UEFA Champions League.

De FIFA-serie is al jarenlang de meest populaire voetbalgame en ook deze versie belooft weer veel voetbalplezier. De game is wederom aangedreven door Frostbite. Speel met jouw favoriete club met toernooi-ervaringen uit de UEFA Champions League, Europa League en Super Cup. Ook het gloednieuwe Active Touch Systeem, de nieuwe dynamische tactieken, de 50/50 duels en het getimed afmaken-systeem zijn een uitdagende vooruitgang. Met de Real Player Motion technologie, is de bewegingstechnologie van echte spelers realistischer dan ooit.

FIFA 19
In FIFA 19 vallen de competities van UEFA volledig onder de licentie, dus kunnen we aan de slag met de Champions League, de Europa League en de Super Cup. Tal van toernooi ervaringen met een gloednieuw commentaar team van Derek Rae en Lee Dixon. Aan de badge op het shirt van de clubs kun je zien hoe vaak ze de CL gewonnen hebben. Ook de carrière modus en The Journey worden nog interessanter. Het avontuur van Alex Hunter komt in deze editie tot een einde, maar voordat het doek valt gaat de iconische voetbalster in de UEFA Champions League nog voor de roem.

UEFA Champions League
Het splinternieuwe op zichzelf staande UEFA Champions League toernooi is een bijzondere ervaring. Breng jouw droomteam van de groepsfase tot aan de finale in het Wanda Metropolitano-stadion in Madrid. Ontdek ook de diepgaande integratie van de clubcompetitie van Aftrap en Carrière. Waar en hoe je ook speelt, met FIFA 19 neem je deel aan de beste voetbalcompetities ter wereld. Met het nieuwe tactische systeem kun je verschillende tactische benaderingen hanteren. Het spel wordt extra uitdagend doordat je diepgaande veranderingen door kan voeren voorafgaand aan de wedstrijd en tijdens de wedstrijd kun je verassende aanpassingen maken. Daarnaast wordt het mogelijk om je spel eenvoudig aan te passen aan iedere situatie.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Heerlen.

Used Products Heerlen
Honigmannstraat 37 A
6411LJ Heerlen

Telefoon: 045-8517177
WhatsApp: +31458517177

Verzendkosten

Pakketten: € 8,40 (Aangetekend + Verzekerd)
Brievenbuspost: € 3.95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop