x

FIFA 10 | Nintendo Wii Game | B-Grade

Titel: FIFA 10

Voor: Nintendo Wii

Conditie: B-Grade

€ 2,99

Omschrijving

Titel: FIFA 10
Voor: Nintendo Wii
Conditie: B-Grade

Omschrijving:
FIFA 10 heeft een moeilijke karwei voor de boeg, namelijk de nagenoeg perfecte gameplay van FIFA 09 overtreffen. EAs voetbalspel FIFA 09 heeft maar liefst 25 internationale gameprijzen gewonnen en is het meest verkochte spel in Europa. Het uitbrengen van een sequel blijkt dus geen schot voor open doel. Gelukkig krijgen ze voor die moeilijke taak de hulp van jullie, de FIFA-community. Met de feedback van 275 miljoen fans over de hele wereld proberen ze elk klein detail, tot in het fijne toe, te tunen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Heerlen.

Used Products Heerlen
Honigmannstraat 37 A
6411LJ Heerlen

Telefoon: 045-8517177
WhatsApp: +31458517177

Verzendkosten

Pakketten: € 8,40 (Aangetekend + Verzekerd)
Brievenbuspost: € 3.95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop