x

Familie spelen avond 2 | Nintendo Wii Game | B-Grade

Titel: Familie spelen avond 2

Voor: Nintendo Wii

Conditie: B-Grade

€ 12,99

Omschrijving

Titel: Familie spelen avond 2
Voor: Nintendo Wii
Conditie: B-Grade

Omschrijving:
Alle spanning en sensatie van een populair tv-spelprogramma in je eigen huiskamer! Met Mr. Potato Head als gastheer ben je verzekerd van een geweldig spelavondje met het hele gezin. In Hasbro Familie Spellen Avond 2 kunnen maximaal vier spelers het tegen elkaar opnemen in verschillende leuke en spannende spelletjes. De game bevat vijf wereldberoemde spellen van de speelgoedfabrikant Hasbro. Speel de digitale versie van Dokter Bibber, Jenga, Vier-op-n-rij, Bop-It en Pictureka. Win de uitdagingen en verzamel onderdelen voor de felbegeerde Golden Potato en word uiteindelijk de grote spelwinnaar!

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Heerlen.

Used Products Heerlen
Honigmannstraat 37 A
6411LJ Heerlen

Telefoon: 045-8517177
WhatsApp: +31458517177

Verzendkosten

Pakketten: € 8,40 (Aangetekend + Verzekerd)
Brievenbuspost: € 3.95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop