x

Dolfijnen Eiland | Nintendo 2DS en 3DS Game | B-Grade

Titel: Dolfijnen Eiland

Voor: Nintendo 2DS en 3DS

Conditie: B-Grade

€ 3,99

Omschrijving

Titel: Dolfijnen Eiland
Voor: Nintendo 2DS en 3DS
Conditie: B-Grade

Omschrijving:
Red het lokale ecosysteem van het eiland. Je speelt met Mila en Tim, samen komen ze aan op Dolfijnen Eiland. Eerst hebben ze het niet naar hun zin wanneer ze moeten zorgen voor alle zee- en zoogdieren. Later merken ze dat het gewoon erg leuk is om deze beestjes te verzorgen. Het hele spel speel je met de stylus. Ubisoft heeft ook de moeite gedaan om dit spel boordevol informatie te steken over alle verschillende diersoorten die in het spel opduiken. Om geld te verdienen voor je park te verbeteren, kan je oefeningen instuderen met de dolfijnen. Met goed afgetrainde dolfijnen kan je een spetterende show geven.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Heerlen.

Used Products Heerlen
Honigmannstraat 37 A
6411LJ Heerlen

Telefoon: 045-8517177
WhatsApp: +31458517177

Verzendkosten

Pakketten: € 8,40 (Aangetekend + Verzekerd)
Brievenbuspost: € 3.95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop