x

Casper No Case | Nintendo Game Boy Game | B-Grade

Titel: Casper No Case

Voor: Nintendo Game Boy

Conditie: B-Grade

€ 5,99

Omschrijving

Plezier en fantomen voor Game Boy! De hitfilm, Casper, is nu klaar om rond te spoken op je Game Boy. Kun jij van de zolder naar de kelder van Whipstaff Manor komen zonder bang te worden van Casper's demente ooms of voor eeuwig verloren te lopen in alle kamers? Vind de Lazarus Machine. Zet hem aan. En je hebt de kracht om geesten terug te veranderen in gewone stervelingen. Het is op tijd hulp voor Kat's vader, de goede geest psychiater, die is veranderd in een vormeloze massa van zwevend ectoplasma door die vreselijke ooms. Casper. Een "spookachtige" klassieker voor alle leeftijden. G-g-g-ga vandaag nog spoken!

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Heerlen.

Used Products Heerlen
Honigmannstraat 37 A
6411LJ Heerlen

Telefoon: 045-8517177
WhatsApp: +31458517177

Verzendkosten

Pakketten: € 8,40 (Aangetekend + Verzekerd)
Brievenbuspost: € 3.95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop