x

Call Of Duty 3 | Nintendo Wii Game | B-Grade

Titel: Call Of Duty 3

Voor: Nintendo Wii

Conditie: B-Grade

€ 5,99

Omschrijving

Titel: Call Of Duty 3
Voor: Nintendo Wii
Conditie: B-Grade

Omschrijving:
In Call of Duty 3 krijgt de speler de kans de held te spelen tijdens de Tweede Wereldoorlog campagne Normandy Breakout. Bereid je voor op gloednieuwe actie en verwoestbare omgevingen. Call of Duty 3 levert de meest intense en cinematische ervaring af. In de Normandië campagne werd Parijs bevrijd en zetten de geallieerden de eerste stappen naar Berlijn om de Nazis te verslaan. Door middel van een samenlopende verhaallijn zullen spelers in de rol van Amerikaanse, Britse, Canadese en Poolse soldaten stappen en het authentieke strijdveld van de Tweede Wereldoorlog betreden.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Heerlen.

Used Products Heerlen
Honigmannstraat 37 A
6411LJ Heerlen

Telefoon: 045-8517177
WhatsApp: +31458517177

Verzendkosten

Pakketten: € 8,40 (Aangetekend + Verzekerd)
Brievenbuspost: € 3.95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop