x

Assassins Creed Mirage | PlayStation 5 Game | B-Grade

Titel: Assassins Creed Mirage

Voor: PlayStation 5

Conditie: B-Grade

€ 34,99

Omschrijving

Titel: Assassins Creed Mirage
Voor: PlayStation 5
Conditie: B-Grade

Omschrijving:
Assassins Creed Mirage is een game in de stijl van oudere Assassins Creed-games. Het is dus wat korter, compacter en meer verhaalgedreven dan de recente trilogie met Origins, Odyssey en Valhalla. Die keuze bevalt op zich goed, maar het is jammer dat de gameplay die erbij hoort, geen enkel teken van innovatie en creativiteit vertoont. De insteek is dus ouderwets, maar de gameplay is dat ook. Dat maakt dat Mirage niet aanvoelt als een heel nieuwe game, maar meer als een soort Assassins Creed Greatest Hits. Daarnaast ogen de charactermodels niet overtuigend en laat de AI van de soldaten in het spel het veelal afweten, waardoor het makkelijk als altijd is om ze een voor een uit te schakelen. Assassins Creed Mirage is al met al niet veel meer dan een aardig tussendoortje en dat is voor een grote franchise als deze een beetje pijnlijk.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Heerlen.

Used Products Heerlen
Honigmannstraat 37 A
6411LJ Heerlen

Telefoon: 045-8517177
WhatsApp: +31458517177

Verzendkosten

Pakketten: € 8,40 (Aangetekend + Verzekerd)
Brievenbuspost: € 3.95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop