x

Rainbow Six - Siege | PlayStation 4 Game | B-Grade

Titel: Rainbow Six - Siege

Voor: PlayStation 4

Conditie: B-Grade

€ 12,99

Omschrijving

Titel: Rainbow Six - Siege
Voor: PlayStation 4
Conditie: B-Grade

Omschrijving:
Tom Clancy's Rainbox Six - Siege is het nieuwste deel binnen de gelauwerde first-person shooter franchise ontwikkeld door Ubisoft Montreal Studios en geoptimaliseerd voor de nieuwste generatie consoles en de PC.

Geïnspireerd door contraterroristische organisaties van over heel de wereld nodigt Rainbow Six - Siege spelers uit om de kunst van het strategisch vernietigen meester te worden. Anti-terrorisme agenten zijn getraind om extreme situaties te tackelen, zoals het redden van gijzelaars. Ze zijn experts op het gebied van binnenshuize omgevingen en opereren aan de hand van strakke formaties, met de nadruk op vernietiging en gecoördineerde aanvallen. Intense close quarters confrontaties met de vijand, tactiek, team play, explosieve actie en je leven dat aan een zijden draadje hangt zijn de kernwoorden van deze spannende game. Bovendien beoogt Ubisoft Montreal met Rainbow Six - Siege een nieuwe standaard te zetten op het vlak van multiplayer door spannende vuurgevechten te combineren met de noodzaak om als team met een weldoordacht plan in het achterhoofd te werk te moeten gaan.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Heerlen.

Used Products Heerlen
Honigmannstraat 37 A
6411LJ Heerlen

Telefoon: 045-8517177
WhatsApp: +31458517177

Verzendkosten

Pakketten: € 8,40 (Aangetekend + Verzekerd)
Brievenbuspost: € 3.95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop