x

World Championship Sports | Nintendo Wii Game | B-Grade

Titel: World Championship Sports

Voor: Nintendo Wii

Conditie: B-Grade

€ 3,99

Omschrijving

De volgende evolutie in sportgames op de Wii is er... World Championship Sports! Het is tijd om de Wii Remote op te nemen en uit te blinken in basketbal, voetbal, lacrosse, rugby, tennis en hockey! Deze compilatie actievolle mini-sportgames is de ideale manier om stoom af te blazen. In totaal kan je je uitleven in 6 sporten die onderverdeeld zijn in 22 evenementen. Elke sport gebruikt de instinctieve controle en mimiekt de realistische en atletische bewegingen met de Wii Remote.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Heerlen.

Used Products Heerlen
Honigmannstraat 37 A
6411LJ Heerlen

Telefoon: 045-8517177
WhatsApp: +31458517177

Verzendkosten

Pakketten: € 8,40 (Aangetekend + Verzekerd)
Brievenbuspost: € 3.95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop