x

Grades / Condities


Alle producten die wij aanbieden zijn 100% technisch in orde en getest en MET GARANTIE*

Zodra wij een product inkopen testen wij deze zorgvuldig en bekijken we ook de "cosmetische" staat (buitenkant) van het product.
De cosmetische conditie geven wij dan een Grade getal waaraan u makkelijk kunt zien wat de huidige staat is van het product.


A-grade | Zeer lichte gebruikssporen
Alle producten die wij aanbieden zijn 100% technisch in orde en getest. Cosmetisch gezien kunnen ze echter lichte gebruikerssporen vertonen op de behuizing en/of display. Meestal bevinden de krasjes zich op de behuizing/omranding. Indien er een krasje op het scherm zit, zal deze zeer oppervlakkig zijn.


B-grade | Lichte gebruikssporen
Cosmetisch gezien kunnen B-Grade producten wat zichtbaardere gebruikerssporen vertonen op de behuizing en/of display. De sporen bevinden zich op de behuizing, omranding en op het scherm. Krasjes op het scherm zullen niet extreem zijn en nauwelijks zichtbaar als het toestel aan staat.

C-grade | Zichtbare en/of Voelbare gebruikssporen
Cosmetisch gezien hebben C-Grade producten wat zichtbare gebruikerssporen op de behuizing en/of scherm. Krasjes op het scherm zullen niet extreem zijn en nauwelijks zichtbaar als het toestel aan staat.

*Eventuele kleine defecten staan altijd duidelijk bij het product vermeld onder "bijzonderheden"

D-grade | Duidelijke gebruikssporen en/of defecten
Cosmetisch gezien hebben D-Grade producten duidelijk zichtbare en/of voelbare sporen, krassen of beschadigingen. Sommige krasjes op het scherm kunnen zichtbaarder / voelbaar zijn.

*Eventuele defecten staan altijd duidelijk bij het product vermeld onder "bijzonderheden"

 

Alle producten die wij aanbieden zijn 100% technisch in orde en getest en MET GARANTIE!
*tenzij duidelijk anders vermeld!

In de winkel bieden we nog verschillende garantie opties aan om de garantie uit te breiden.