x

The Walking Dead - A New Frontier | PlayStation 4 Game | B-Grade

Titel: The Walking Dead - A New Frontier

Voor: PlayStation 4

Conditie: B-Grade

€ 13,99

Omschrijving

Telltale’s veelgeprezen verhaal komt met een derde seizoen - "A New Frontier".

Nadat de samenleving in stukken was gescheurd door de zombies verschenen er kleine beschavingen uit de choas. Maar tegen welke prijs? Kunnen de levenden worden vertrouwd op dit nieuwe terrein? Telltale’s veelgeprezen en toplijsten-heersende The Walking Dead series komt terug met een derde seizoen – “A New Frontier”. Hierin wordt het emotionele en krachtige story-telling van Season 1 en 2 voortgezet. Als Javier, een jonge man die op zoek is naar zijn familie die van hem ontnomen is, ontmoet je een jonge dame die haar eigen ondenkbare verlies kent. Haar naam is Clementine en jullie lot is nauw aan elkaar verbonden in een verhaal waar iedere keuze je laatste zou kunnen zijn.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Heerlen.

Used Products Heerlen
Honigmannstraat 37 A
6411LJ Heerlen

Telefoon: 045-8517177
WhatsApp: +31458517177

Verzendkosten

Pakketten: € 8,40 (Aangetekend + Verzekerd)
Brievenbuspost: € 3.95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop