x

The voice | PlayStation 4 Game | B-Grade

Titel: The voice

Voor: PlayStation 4

Conditie: B-Grade

€ 21,99

Omschrijving

Titel: The voice
Voor: PlayStation 4
Conditie: B-Grade

Omschrijving:
The Voice UK, uitgezonden in prime time op ITV, is de grootste familie tv-show in de UK met 8 miljoen kijkers per week. De unieke sfeer van The Voice vind je terug in spelmodi geïnspireerd door de verschillende sets van de show. Zing de grootste hits solo of in een duet met alle officiële clips. Voer live optredens uit en oefen om het juiste tempo en de melodie aan te houden door het advies van de coaches te volgen. Het spraakherkenningssysteem ontwikkeld door Voxler past zich aan je stem aan, zodat je plezier aan de game beleeft, ongeacht je zangtalent.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Heerlen.

Used Products Heerlen
Honigmannstraat 37 A
6411LJ Heerlen

Telefoon: 045-8517177
WhatsApp: +31458517177

Verzendkosten

Pakketten: € 8,40 (Aangetekend + Verzekerd)
Brievenbuspost: € 3.95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop