x

PDC World Championships Darts 2008 | Nintendo Wii Game | B-Grade

Titel: PDC World Championships Darts 2008

Voor: Nintendo Wii

Conditie: B-Grade

€ 3,99

Omschrijving

Titel: PDC World Championships Darts 2008
Voor: Nintendo Wii
Conditie: B-Grade

Omschrijving:
Met 16 van de beste PDC professionals, commentaar van Sid Waddell en met scheidsrechter Bruce Spendley, realistische kunstmatige intelligentie en zorgvuldig ontwikkelde werpstijlen van de professionals. Naast de echte toernooilocaties, zorgvuldige doordachte en intuïtieve besturing, complete grafische verbeteringen, diepgaande carrièrespeelstand gebaseerd op de PDC kalender, volledig nieuwe spelfiguureditor, volledig aan te passen toernooien, competities en multiplayer speelstand voor 1-8 spelers.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Heerlen.

Used Products Heerlen
Honigmannstraat 37 A
6411LJ Heerlen

Telefoon: 045-8517177
WhatsApp: +31458517177

Verzendkosten

Pakketten: € 8,40 (Aangetekend + Verzekerd)
Brievenbuspost: € 3.95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop