x

Need For Speed - Hot Pursuit 2 | Nintendo GameCube Game | B-Grade

Titel: Need For Speed - Hot Pursuit 2

Voor: Nintendo GameCube

Conditie: B-Grade

€ 8,99

Omschrijving

Titel: Need For Speed - Hot Pursuit 2
Voor: Nintendo GameCube
Conditie: B-Grade

Omschrijving:
Need for Speedª (NFS) is terug en beter dan ooit met Need For Speedª Hot Pursuit 2! Stort je in de spanning van het allernieuwste op het gebied van arcade-racing met de waardige opvolger van het befaamde en bekroonde Need for Speedª III Hot Pursuit.Need For Speed Hot Pursuit 2 gaat verder waar zijn bekroonde voorganger was gebleven en levert een opwindende, intense arcade-racing ervaring. De game bevat een groot aantal openbare weg-omgevingen die echt tot leven komen, met oversteekplaatsen bij rivieren, watervallen, stranden, vulkanen en bosbranden. Meer dan 20 parkoersen, waarvan sommige zoÕn 25 km lang zijn, bieden de grootst mogelijke variatie in race-uitdagingen.Voel je Ôking of the roadÕ door talloze race-evenementen te winnen, waaraan steeds beloningen zijn gekoppeld, zoals autos, parkoersen en upgrades voor betere prestaties. De game daagt de coureurs uit verkeer, politie en natuurlijke elementen te ontwijken met hoge snelheid en veel stijl É de echte NFS-stijl!

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Heerlen.

Used Products Heerlen
Honigmannstraat 37 A
6411LJ Heerlen

Telefoon: 045-8517177
WhatsApp: +31458517177

Verzendkosten

Pakketten: € 8,40 (Aangetekend + Verzekerd)
Brievenbuspost: € 3.95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop