x

Happy Feet is een platform/adventure spel gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm van Warner Bros. Net als in de film volg je het verhaal van de jonge pinguin Mumble die is geboren in een land vol met zingende pinguins. Jammer genoeg kan Mumble voor gee

Titel: Happy Feet

Voor:

Conditie: B-Grade

€ 1,99

Omschrijving

Titel: Happy Feet
Voor:
Conditie: B-Grade

Omschrijving:
Happy Feet is een platformadventure spel gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm van Warner Bros. Net als in de film volg je het verhaal van de jonge pinguin Mumble die is geboren in een land vol met zingende pinguins. Jammer genoeg kan Mumble voor geen ene meter zingen, gelukkig kan hij als geen ander tapdansen. Hij gaat opzoek naar een speciaal liedje waarmee hij het hart van Gloria kan winnen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Heerlen.

Used Products Heerlen
Honigmannstraat 37 A
6411LJ Heerlen

Telefoon: 045-8517177
WhatsApp: +31458517177

Verzendkosten

Pakketten: € 8,40 (Aangetekend + Verzekerd)
Brievenbuspost: € 3.95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop