x

Elder Scrolls Online - Tamriel Unlimited Crown Edition | PlayStation 4 Game | B-Grade

Titel: Elder Scrolls Online - Tamriel Unlimited Crown Edition

Voor: PlayStation 4

Conditie: B-Grade

€ 3,99

Omschrijving

Titel: Elder Scrolls Online - Tamriel Unlimited Crown Edition
Voor: PlayStation 4
Conditie: B-Grade

Omschrijving:
De bekroonde Elder Scrolls saga gaat online! Voor het eerst in de geschiedenis zullen spelers de legendarische wereld van Tamriel op consoles kunnen verkennen met hun vrienden. In de nieuwste en grootste Elder Scrolls game ooit gemaakt kun je het avontuur alleen opzoeken, samen spelen met vrienden of een leger van honderden vervoegen in PvP gevechten terwijl je de geheimen van het intrigerende Tamriel ontdekt.Het spel biedt een uniek avontuur voor iedereen, of je de gamewereld van Tamriel nu alleen of als groep wil verkennen. Dankzij het innovatieve actie-vechtsysteem kan je je volledig concentreren op de actie en je tactiek en niet een user interface vol abilities en cooldowns. Vergeet klassebeperkingen en maak gebruik van alle beschikbare wapens en armor types. Pas de vaardigheden van je personage aan je speelwijze aan, terwijl je de geheimen van Tamriel ontdekt en heroïsche quests voltooit. Ontdek de uitgestrekte gebieden van Skyrim, het mysterieuze land van Morrowind, de stad van Daggerfall en nog veel meer. De keuzes die je maakt, van deelname aan een alliantie tot de gevechten die je aangaat in The Elder Scrolls Online, hebben een invloed op je verdere avontuur en de wereld van Tamriel.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Heerlen.

Used Products Heerlen
Honigmannstraat 37 A
6411LJ Heerlen

Telefoon: 045-8517177
WhatsApp: +31458517177

Verzendkosten

Pakketten: € 8,40 (Aangetekend + Verzekerd)
Brievenbuspost: € 3.95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop