x

Do Not Open | PlayStation 5 Game | B-Grade

Titel: Do Not Open

Voor: PlayStation 5

Conditie: B-Grade

€ 21,99

Omschrijving

Geïnspireerd door ware gebeurtenissen, is het bekroonde Do Not Open een tragisch verhaal over de strijd van een man om gezond te blijven en te vechten om de stemmen in zijn hoofd buiten te sluiten.

Onder enorme druk in een angstaanjagende en benauwende omgeving zit Michael J. Goreng, een beruchte zoöloog en epidemioloog, gevangen in een verwrongen versie van zijn eigen huis. Zijn vrouw en dochter zijn in groot gevaar.

Ontsnap aan het huis terwijl je te maken hebt met een mysterieuze paranormale dreiging die jou en je familie stalkt. De druk is intens als een klok in de benedenhoek naar nul tikt. De klok stopt. Je moet de kamer uit. NU. Een verontrustende survival-horror, beïnvloed door escape

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Heerlen.

Used Products Heerlen
Honigmannstraat 37 A
6411LJ Heerlen

Telefoon: 045-8517177
WhatsApp: +31458517177

Verzendkosten

Pakketten: € 8,40 (Aangetekend + Verzekerd)
Brievenbuspost: € 3.95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop