x

Call of Duty - Black Ops III | PlayStation 4 Game | B-Grade

Titel: Call of Duty - Black Ops III

Voor: PlayStation 4

Conditie: B-Grade

€ 13,99

Omschrijving

Titel: Call of Duty - Black Ops III
Voor: PlayStation 4
Conditie: B-Grade

Omschrijving:
Treyarch, developer van de twee meest gespeelde games in de geschiedenis van Call of Duty, keert terug met Call of Duty - Black Ops III. De onderscheiden studio heeft na een ontwikkelperiode van drie jaar zijn eerste titel voor next-gen hardware ontwikkeld. De Black Ops serie breidt nu uit met Call of Duty - Black Ops III, dat zich afspeelt in een donkere en duistere toekomst. Zo is er de nieuwe Black Ops soldaat, bij wie de grenzen zijn tussen mens en de technologie die we hebben gecreëerd niet meer duidelijk is. Welkom in een wereld waar "cutting-edge robotica" bepaalt hoe oorlogen worden gevoerd.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Heerlen.

Used Products Heerlen
Honigmannstraat 37 A
6411LJ Heerlen

Telefoon: 045-8517177
WhatsApp: +31458517177

Verzendkosten

Pakketten: € 8,40 (Aangetekend + Verzekerd)
Brievenbuspost: € 3.95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop