x

Bratz Forever Diamonds | Game | B-Grade

Titel: Bratz Forever Diamonds

Voor:

Conditie: B-Grade

€ 2,99

Omschrijving

Titel: Bratz Forever Diamonds
Voor:
Conditie: B-Grade

Omschrijving:
Stap in de glinsterende wereld van mode en glamour met Bratz: Forever Diamondz voor de Playstation 2, een betoverende game die spelers meeneemt op een reis vol mode, vriendschap en avontuur. Volg de iconische Bratz-meiden terwijl ze de wereld rondreizen op zoek naar schitterende diamanten en onvergetelijke stijlmomenten. Verken schitterende locaties, ontwerp je eigen unieke outfits en neem deel aan modeshows om je stijlvaardigheden te tonen. Met zijn levendige graphics en interactieve gameplay biedt Bratz: Forever Diamondz een ongeëvenaarde mode-ervaring voor zowel jonge fashionistas als Playstation 2-gamers die op zoek zijn naar stijlvolle avonturen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Heerlen.

Used Products Heerlen
Honigmannstraat 37 A
6411LJ Heerlen

Telefoon: 045-8517177
WhatsApp: +31458517177

Verzendkosten

Pakketten: € 8,40 (Aangetekend + Verzekerd)
Brievenbuspost: € 3.95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop