x

007 - Blood Stone | Nintendo DS Game | B-Grade

Titel: 007 - Blood Stone

Voor: Nintendo DS

Conditie: B-Grade

€ 7,99

Omschrijving

Titel: 007 - Blood Stone
Voor: Nintendo DS
Conditie: B-Grade

Omschrijving:
Blood Stone is een derdepersoons actie-avonturenspel voor de Nintendo DS met Daniel Craig als James Bond. Het verhaal begint wanneer een van de meest geheime biochemische projecten van het Verenigd Koninkrijk in de verkeerde handen valt. Als Hare Majesteits meest dodelijke wapen, James Bond, wordt jij nu ingeschakeld om te ontdekken wie er juist achter deze internationale samenzwering zit. Je zal de wereld rond moeten reizen in je achtervolging van de daders. Niets is wat het lijkt en geleidelijk zal je een steeds diepere en sinistere samenzwering onthullen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Heerlen.

Used Products Heerlen
Honigmannstraat 37 A
6411LJ Heerlen

Telefoon: 045-8517177
WhatsApp: +31458517177

Verzendkosten

Pakketten: € 8,40 (Aangetekend + Verzekerd)
Brievenbuspost: € 3.95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop