x

Super Monkey Ball Banana Mania | Nintendo Switch Game | B-Grade

Titel: Super Monkey Ball Banana Mania

Voor: Nintendo Switch

Conditie: B-Grade

€ 19,99

Omschrijving

Rol door wondere werelden met AiAi en haar vrienden terwijl je racet om te voorkomen dat de apengekke wetenschapper Dr. Bad-Boon Jungle Island opblaast! Sluit je aan bij het all-star apenteam van AiAi, MeeMee, GonGon, Baby, YanYan en Doctor terwijl je stuitert, kantelt en rolt door honderden prachtig gemaakte levels en doolhoven. Het zijn apenzaken voor de bende - speel alleen of met vrienden terwijl je Dr. Bad-Boon neerhaalt en je geliefde bananen terug steelt!

De ultieme Super Monkey Ball-ervaring — 300 levels uit Super Monkey Ball, Super Monkey Ball 2 en Super Monkey Ball Deluxe.
Laat alle remmen los in 12 leuke minigames, waaronder Monkey Racing, Monkey Soccer, Monkey Bowling, Monkey Baseball en nog veel meer!
Daag je vrienden uit terwijl je strijdt om de beste banaan op de online klassementen!
Stel je all-star apenteam van maximaal 4 vrienden samen en werk samen om Jungle Island te redden met lokale coöp voor 4 spelers.
Dompel jezelf onder in de wereld van Super Monkey Ball met creatieve verhalen in stripboekstijl in de Verhaalmodus.
Wil je de coolste aap van het blok zijn? Pas je personage en Super Monkey Ball volledig aan en bepaal je eigen look!

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Heerlen.

Used Products Heerlen
Honigmannstraat 37 A
6411LJ Heerlen

Telefoon: 045-8517177
WhatsApp: +31458517177

Verzendkosten

Pakketten: € 8,40 (Aangetekend + Verzekerd)
Brievenbuspost: € 3.95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop