x

Soul Sacrifice | PlayStation Vita Game | B-Grade

Titel: Soul Sacrifice

Voor: PlayStation Vita

Conditie: B-Grade

€ 10,99

Omschrijving

Het verhaal begint met een uitzichtloze nachtmerrie. Jij wordt zonder enig woordje uitleg in een piepkleine cel gegooid waar je dienst zal doen als slaaf van een wrede tovenaar. De dag van je dood komt steeds dichterbij, maar opeens ontdek je een boek.

Dit mysterieuze drukwerk bezit de kracht om zn lezer letterlijk te laten meemaken wat er op de bladzijden geschreven staat. Jij hebt dit boek - of is het een monster? - ontdekt. Is dit een vriend, of vijand? Wat het ook mag zijn, er wachten gevechten op je die je stoutste dromen zullen overtreffen...

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Heerlen.

Used Products Heerlen
Honigmannstraat 37 A
6411LJ Heerlen

Telefoon: 045-8517177
WhatsApp: +31458517177

Verzendkosten

Pakketten: € 8,40 (Aangetekend + Verzekerd)
Brievenbuspost: € 3.95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop