x

Prince of Persia - Rival Swords | PlayStation Vita Game | B-Grade

Titel: Prince of Persia - Rival Swords

Voor: PlayStation Vita

Conditie: B-Grade

€ 5,99

Omschrijving

Titel: Prince of Persia - Rival Swords
Voor: PlayStation Vita
Conditie: B-Grade

Omschrijving:
Vecht je weg door de straten van Babylon als de Prince en de Dark Prince. De Prince keert terug naar Babylon samen met Kaileena, de Keizerin van de Tijd. Bij aankomst komt de Prince erachter dat zijn koninkrijk verscheurd is door oorlogen. Kaileena wordt vermoord door de Dark Prince en het is aan jou om de orde te herstellen in Babylon.

Belangrijkste kenmerken:
- Nieuwe multiplayer ervaring! Speel als de Prince en de Dark Prince en zet vallen om de ander tegen te houden.
- Speel met en beheers twee afzonderlijke personages! Maak gebruik van de unieke krachten van de twee strijders die elk hun eigen stijl en geschiedenis hebben.
- Kies jouw manier om te doden! Vernietig je vijanden in je eigen stijl. Schakel ze van een afstand uit met de dodelijke Daggertail en verras ze met je geruisloze speed kill technieken. De keuze is aan jou!
- Beweeg je vrij door de straten van Babylon. Domineer je vijanden op de daken, vind je weg door de smalle straatjes en begeef je in de ondergrondse gangenstelsels.
- Beleef de meeslepende verhaallijn.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Heerlen.

Used Products Heerlen
Honigmannstraat 37 A
6411LJ Heerlen

Telefoon: 045-8517177
WhatsApp: +31458517177

Verzendkosten

Pakketten: € 8,40 (Aangetekend + Verzekerd)
Brievenbuspost: € 3.95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop