x

Nuclear Blaze | PlayStation 4 Game | B-Grade

Titel: Nuclear Blaze

Voor: PlayStation 4

Conditie: B-Grade

€ 9,99

Omschrijving

Titel: Nuclear Blaze
Voor: PlayStation 4
Conditie: B-Grade

Omschrijving:
Er woedt een enorme brand en jij wordt ter plaatse gestuurd om die te blussen. Business as usual voor een hoogopgeleide en ervaren brandweerman zoals jij. Je wordt gedropt in het midden van dit laaiende inferno en je belangrijkste missiedoelen zijn het bedwingen van de brand, het onderzoeken van de oorzaken en het zoeken naar overlevenden.

De onverwachte ontdekking van een geheime militaire faciliteit gooit echter al snel roet in het eten. Ontrafel de waarheid achter het bestaan van Site 16 en toegang tot die informatie kan autorisatie vereisen en...

Naast de hoofdmodus van het spel bevat Nuclear Blaze ook een speciale Kid Mode, gemaakt voor jongere spelers (vanaf 3 jaar). Dit speltype heeft zijn eigen specifieke - en makkelijkere - levels, een onsterfelijke held, vereenvoudigde besturing (met auto-aim) en heel veel helikopters en vrachtwagens! De consoleversie van Nuclear Blaze bevat ook het speltype "Hold my Beer". Dit speltype voegt verborgen gebieden toe in alle levels en nieuwe bedreigingen die een preciezere en tactischere aanpak vereisen. Op consoles krijgen gamers de complete Nuclear Blaze-ervaring!

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Heerlen.

Used Products Heerlen
Honigmannstraat 37 A
6411LJ Heerlen

Telefoon: 045-8517177
WhatsApp: +31458517177

Verzendkosten

Pakketten: € 8,40 (Aangetekend + Verzekerd)
Brievenbuspost: € 3.95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop