x

Mario Party Island Tour | Nintendo 2DS en 3DS Game | B-Grade

Titel: Mario Party Island Tour

Voor: Nintendo 2DS en 3DS

Conditie: B-Grade

€ 13,99

Omschrijving

Titel: Mario Party Island Tour
Voor: Nintendo 2DS en 3DS
Conditie: B-Grade

Omschrijving:
Ben je klaar voor het ultieme feest voor onderweg? Trek samen met Mario en zijn vrienden de wolken in voor niet alleen het spannendste deel uit de Mario Party-serie tot nu toe, maar ook het eerste deel voor systemen uit de Nintendo 3DS-familie! En omdat dit een Mario Party-spel is, moet je niet vergeten dat de nadruk ligt op het spelen met je vrienden! Mario Party - Island Tour biedt dolle meerspelerpret via Download Play, wat betekent dat je maar een Game Card nodig hebt om in bijna alle speltypes met maximaal drie anderen te spelen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Heerlen.

Used Products Heerlen
Honigmannstraat 37 A
6411LJ Heerlen

Telefoon: 045-8517177
WhatsApp: +31458517177

Verzendkosten

Pakketten: € 8,40 (Aangetekend + Verzekerd)
Brievenbuspost: € 3.95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop