x

Kinect Training | Xbox 360 Game | B-Grade

<b>Titel:</b> Kinect Training

<b>Voor:</b> Xbox 360

<b>Conditie:</b> B-Grade<b>Omschrijving:</b>

Wat je niveau ook is, en welk doel je ook voor ogen hebt, met Nike Kinect Training krijg jij nu personal training gewoon bij je thuis. Met

€ 3,99

Omschrijving

Titel: Kinect Training
Voor: Xbox 360
Conditie: B-Grade

Omschrijving:
Wat je niveau ook is, en welk doel je ook voor ogen hebt, met Nike Kinect Training krijg jij nu personal training gewoon bij je thuis. Met directe feedback en coaching op topniveau biedt Nike Kinect Training een persoonlijk afgestemd programma dat zich samen met jou ontwikkelt. Kinect registreet al je bewegingen, waardoor je trainer je continu kan motiveren. Je verdient NikeFuel en je kunt je voortgang bijhouden met Fuel Print.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Heerlen.

Used Products Heerlen
Honigmannstraat 37 A
6411LJ Heerlen

Telefoon: 045-8517177
WhatsApp: +31458517177

Verzendkosten

Pakketten: € 8,40 (Aangetekend + Verzekerd)
Brievenbuspost: € 3.95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop