x

Kid Icarus - Uprising | Nintendo 2DS en 3DS Game | B-Grade

Titel: Kid Icarus - Uprising

Voor: Nintendo 2DS en 3DS

Conditie: B-Grade

€ 25,99

Omschrijving

Titel: Kid Icarus - Uprising
Voor: Nintendo 2DS en 3DS
Conditie: B-Grade

Omschrijving:
Een van Nintendos meest gewilde franchises is terug en de actie spet letterlijk van het scherm met spectaculaire 3D-effecten. De langverwachte opvolger van Kid Icarus (en Kid Icarus - Of Myths and Monsters) is speciaal ontwikkeld voor het Nintendo 3DS systeem door de maker van Kirby en Super Smash Brothers, Masahiro Sakurai, en zijn ontwikkelteam, Project Sora. De held, Pit, krijgt in dit spel de hulp van de godin Palutena, die hem het vermogen schenkt om te vliegen, al is het maar voor periodes van vijf minuten. Dankzij dit geschenk kan Pit door de lucht zweven, terwijl hij zwermen aan vijanden neerschiet voor hij landt en het op de grond opneemt tegen Medusas leger van de onderwereld.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Heerlen.

Used Products Heerlen
Honigmannstraat 37 A
6411LJ Heerlen

Telefoon: 045-8517177
WhatsApp: +31458517177

Verzendkosten

Pakketten: € 8,40 (Aangetekend + Verzekerd)
Brievenbuspost: € 3.95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop