x

Jungle Book | Nintendo Super NES Game | B-Grade

Titel: Jungle Book

Voor: Nintendo Super NES

Conditie: B-Grade

€ 14,99

Omschrijving

Een baby werd alleen achtergelaten in de jungle. Gelukkig vond Bagheera de panter hem en vertrouwde hem toe aan een hol met vriendelijke wolven. De wolven voedden hem op als hun eigen, en zijn naam werd Mowgli. Maar wanneer Shere Khan de tijger terugkeert van zijn reis, is hij tegen het idee dat er een mens tussen hen leeft. Als Mowgli moet je het menselijke dorp zonder schade bereiken. Geniet van de 11 levels en vijf andere bonusrondes terwijl je spugende slangen, valkuilen en fruitgooiende apen tegenkomt. Versla Shere Khan en laat hem je niet pakken. Spring, ren, klim en zwaai naar uw veiligheid.

 

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Heerlen.

Used Products Heerlen
Honigmannstraat 37 A
6411LJ Heerlen

Telefoon: 045-8517177
WhatsApp: +31458517177

Verzendkosten

Pakketten: € 8,40 (Aangetekend + Verzekerd)
Brievenbuspost: € 3.95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop