x

Finding Nemo No Box | Nintendo Game Boy Game | B-Grade

Titel: Finding Nemo No Box

Voor: Nintendo Game Boy

Conditie: B-Grade

€ 3,99

Omschrijving

Duik in een spannend onderwateravontuur. Gebaseerd op de film van Disney en Pixar, daagt Finding Nemo je uit om de jonge clownvis Nemo te herenigen met zijn vader Marlin. Je hebt de mogelijkheid om als Marlin, Dory of Nemo te spelen en terwijl je de actie van de verhaallijn van de film beleeft, ontmoet je alle andere memorabele personages. Denk ook terug aan hilarische momenten uit de film door middel van clips in het spel. De zoektocht naar Nemo is begonnen en het is aan jou om hem te vinden.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Heerlen.

Used Products Heerlen
Honigmannstraat 37 A
6411LJ Heerlen

Telefoon: 045-8517177
WhatsApp: +31458517177

Verzendkosten

Pakketten: € 8,40 (Aangetekend + Verzekerd)
Brievenbuspost: € 3.95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop