x

Fallout New Vegas | PlayStation 3 Game | B-Grade

Titel: Fallout New Vegas

Voor: PlayStation 3

Conditie: B-Grade

€ 13,99

Omschrijving

Geef je oren en ogen de kost in het schitterende New Vegas in Vault-Tecs Americas First Choice in Post Nuclear Simulation. Verken de gevaarlijke braakliggende terreinen van de Great Southwest vanuit je veilige en comfortabele bunker: leer nieuwe mensen kennen, confronteer angstaanjagende wezens en bewapen jezelf met de nieuwste hightech wapens in een spannende reis door de Mojave-woestijn. Maar kijk uit - hoewel Vault-technici zich op alle mogelijke gebeurtenissen hebben voorbereid, kan het geluk in Vegas zich zo tegen je keren. Bon Voyage!

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Heerlen.

Used Products Heerlen
Honigmannstraat 37 A
6411LJ Heerlen

Telefoon: 045-8517177
WhatsApp: +31458517177

Verzendkosten

Pakketten: € 8,40 (Aangetekend + Verzekerd)
Brievenbuspost: € 3.95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop