x

De sims 4 | PlayStation 4 Game | B-Grade

Titel: De sims 4

Voor: PlayStation 4

Conditie: B-Grade

€ 16,99

Omschrijving

Sims 4 voor de Playstation 4 biedt een levendige, open wereld waarin je Sims allerlei avonturen kunnen beleven. Verken de stad, bezoek verschillende locaties en ontmoet nieuwe personages. Er zijn tal van activiteiten om te doen, zoals winkelen, naar de sportschool gaan, en meer. En met de dag- en nachtcyclus, verschillende seizoenen en weersomstandigheden, verandert de wereld voortdurend. Als je op zoek bent naar een meeslepende, creatieve simulatie-ervaring, is Sims 4 voor de PS4 de perfecte keuze. Met eindeloze mogelijkheden, uitgebreide uitbreidingspakketten en een levendige wereld om te ontdekken, biedt het spel oneindig veel speelplezier. Koop Sims 4 voor de PS4 en begin vandaag nog met het creëren van je eigen unieke Sims-wereld!

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Heerlen.

Used Products Heerlen
Honigmannstraat 37 A
6411LJ Heerlen

Telefoon: 045-8517177
WhatsApp: +31458517177

Verzendkosten

Pakketten: € 8,40 (Aangetekend + Verzekerd)
Brievenbuspost: € 3.95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop