x

Concept Destruction | PlayStation 4 Game | B-Grade

Titel: Concept Destruction

Voor: PlayStation 4

Conditie: B-Grade

€ 17,99

Omschrijving

Titel: Concept Destruction
Voor: PlayStation 4
Conditie: B-Grade

Omschrijving:
Concept Destruction is een sloopderby-sandbox met miniatuurautootjes van karton. Laat ze tegen elkaar botsen om punten te verdienen door andere voertuigen te vernietigen. Kies een automodel en crash andere conceptautos om massaproductie te starten!

Kies uit verschillende modi die passen bij jouw speelstijl. Kies de kampioenschapsmodus als je je een weg wilt banen door massaproductie of kies de overlevingsmodus om te zien hoe lang je een golf van dodelijke kartonnen autos kunt overleven!
Ontgrendel nieuwe autos met punten verdiend door te spelen. Elke auto heeft een unieke rijstijl die het tij van de strijd kan keren!

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Heerlen.

Used Products Heerlen
Honigmannstraat 37 A
6411LJ Heerlen

Telefoon: 045-8517177
WhatsApp: +31458517177

Verzendkosten

Pakketten: € 8,40 (Aangetekend + Verzekerd)
Brievenbuspost: € 3.95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • iDEAL in de webshop
  • Bancontact in de webshop